Stellantis rømmer fra den engelske byen Luton. Det er her de bygger varebiler. Men nå skal stedets 1000 ansatte permitteres.
Stellantis stenger varebilfabrikken i Luton, England. Det betyr at 1000 ansatte må permitteres. Arbeidere ved Vauxhall-fabrikken, som har vært i drift siden 1905, er skuffet og bekymret for fremtiden.
Stengingen, kunngjort i november i fjor, vil tre i kraft i april.
Stellantis, som eier Vauxhall, har en andre fabrikk i Ellesmere Port, hvor det er 600 ledige stillinger. Selskapet tilbyr de berørte ansatte jobb der og hjelp med flytting. Men det er ikke plass til alle.
Flere ansatte har også sagt til BBC at de nøler med å flytte til Cheshire, der Ellesmere Port ligger. De er også bekymret for om de kan finne en annen jobb i nærområdet sitt.
Dave Short, en 60 år gammel gaffeltruckfører, er en av dem som er usikker på fremtiden.
– Jeg synes det er skummelt å se etter ny jobb på min alder. Heldigvis har jeg tatt et lastebilkjørekurs for å kjøre tyngre lastebiler, men mye av det skjer nå på nettet. Vi har gjort alt de ba oss om å gjøre, og de fortsetter fortsatt å kjøre over oss.
Sandra Geary, som har jobbet ved fabrikken i 10 år og er fjerde generasjon i familien som gjør det, er også trist over nedleggelsen.
Hun sier at hun ikke flytter på grunn av familien. Men at mange av kollegene hennes vurderer det.
– Det er hjerteskjærende. Mange her har verdifull kompetanse som vil være nødvendig på Ellesmere Port-fabrikken. "Jeg prøver å være optimistisk med tanke på å finne en ny jobb, selv om jeg ikke trodde jeg ville gjøre det i en alder av 31," sier hun.
Adrian Tooth, 65, har jobbet for Vauxhall i 44 år og er nå veldig bekymret for fremtiden. Han ser ikke på flyttingen til Cheshire som et alternativ.
– Hvem skal ansette meg? Jeg blir 66 senere i år og har ikke jobb fra april. Det er ikke verdt å flytte på min alder.
– Jeg er ikke overrasket, men det er likevel et svik. De har satt opp en fabrikk i Tyrkia og betaler dem halve lønna, sier han.
Stellantis har uttalt at de vil innlede individuelle diskusjoner med ansatte og tilby dem støtte til å flytte til Ellesmere Port.
Inkludert økonomisk bistand, flyttehjelp og aktiviteter som jobbmesser og hjelp til CV.
"Våre ansatte er vår prioritet, og vi vil opptre ansvarlig overfor dem i Luton," sa en talsmann for selskapet.
Nedleggelsen av fabrikken i Luton er et tøft slag for de ansatte og deres familier. Mange går nå en usikker fremtid i møte og er bekymret for om de klarer å finne seg en ny jobb.
Bilfirmaet har lovet å hjelpe de berørte ansatte. Men det er uvisst hvor mange som vil ta imot tilbudet om å flytte til Ellesmere Port.
Uansett er det en vanskelig tid for de ansatte ved Vauxhall-fabrikken, som nå må finne en ny måte å forsørge seg selv og familien på.